субота, 29 червня 2024 р.

28 червня - працює група психологічної підтримки сімей полеглих захисників України

28 червня 2024 року відбувся другий тренінг психологічної підтримки та супроводу членів сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України


Умовами проекту передбачено право учасників відмовитися від публічної демонстрації їх облич та персональних даних.

Із членами сімей загиблих (померлих) захисників України працює Олена Малина – кандидат психологічних наук, доцент, керівник Центру психологічного здоров’я та психосоціального супроводу Запорізького національного університету.

Модератором групи учасників тренінгу, за принципом «рівний-рівному», є Людмила Ясинська – член сім’ї загиблого (померлого) захисника України, заступник голови правління ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» по роботі з родинами загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Тренінги відбуваються за активного сприяння Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради, на базі його структурного підрозділу – відділу соціальної підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей.

До тренінгів залучені працівники Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради - для соціального супроводу та опанування взаємодії з цільовою аудиторією.


Про перший тренінг 21.08.2024 дивіться тут: 

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар