пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Урок мужності для учнів гімназії №33 міста Запоріжжя

08 жовтня 2024 року представники ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" провели урок мужності та патріотизму


Разом із ветеранами російсько-української війни, до учнів завітав заступник голови правління організації Валерій Матченко, який сам є учасником бойових дій.

Гості учням гімназії розповіли про власну мотивацію захищати незалежність України, підготовку до цього, історії зі служби.




Познайомили зі зразками сучасної стрілецької зброї, засобами захисту.

Діти були жваві, ставили багато питань.

Зустріч відбулася за сприяння адміністрації гімназії та департаменту освіти Запорізької міської ради.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

середа, 2 жовтня 2024 р.

Ефір "Радіо на дотик" про наш проект психологічного супроводу сімей героїв України

01 жовтня 2024 року в ефірі "Радіо на дотик" обговорювали низку питань, пов'язаних із Днем захисників і захисниць України


Гостею ефіру (клікайте посилання) була Людмила Ясинська - заступник голови правління ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" по роботі з родинами загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Разом із психологом Оленою Малиною вона розповіла про реалізований нашою командою проект "Психологічна підтримка та супровід постраждалих членів сімей захисників України".

Проект тривав у червні-серпні 2024 року (основна частина) за активного сприяння Департаменту соціального захисту населення Запорізької міської ради.

Наразі учасники проекту утворили групу взаємопідтримки за принципом "рівний-рівному" та активно залучаються до громадського життя.


Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"